首页  收藏                简体 繁体 English 手机即时比分
   精彩推荐
更多
德甲大势:缅恩斯缺主将难让....[04-16]
英超重心:抢分护级必破史笃....[04-16]
法甲:巴黎聖日耳門 求挫摩....[04-15]
英超: 上周反勝曼城振軍心....[04-15]
皇馬可大數馬拉加[04-15]
紐卡素有望挫阿仙奴[04-15]
英超重心:主场势盛食硬包尾....[04-15]
英超攻略:纽卡素受让可秤「....[04-15]
西甲大势:马德里双雄难让波[04-15]
意甲大势:拉素罗马首都斗「....[04-15]
德甲大势:鲁尔区打吡撑多蒙....[04-15]
澳职攻略:西悉决心大够赢阿....[04-15]
日职大势:三箭锋锐可杀马[04-15]
曼聯撕硬“布”[04-15]
阿仙奴報“喜”唔易[04-15]
皇馬向馬拉加洗頹[04-15]
意甲球隊再惹關注[04-15]
車路士反勝修咸頓[04-15]
史浩克甜“蜜”之戰[04-15]
利華古遜大勝法福[04-15]
你目前所在位置>>190bb.com>>姚易动态>>錘仔幫追揼殘兵史篤城


发布时间: 2018/4/16 15:57:09 来源:互联网

今晚英超獨腳戲上演護級大戰,由「錘仔幫」韋斯咸主場硬撼尾2嘅史篤城。「錘仔幫」未上岸,今仗仲要搶分,前線阿拿奧杜域近期回勇頻有貨交,面對軍心大亂兼連場不勝嘅史篤城,可挾地利贏波,1.88倍主勝有計。

(Now 621周二凌晨3時直播)

早前3連敗嘅韋斯咸一洗頹風,先大勝護級勁敵修咸頓3比0,上仗作客逼和車仔搶番1分,未計周日賽事,「錘仔幫」累積34分排第15位,距離傳統「安全線」40分仲差6分,比「降班區」尾3嘅修咸頓及今仗對手史篤城多6分同7分,仲未安全上岸,所以今仗必以贏波3分為目標,順便踩多史篤城一腳再甩遠啲,戰意必堅。適逢前線嘅阿拿奧杜域近2仗入2粒,上仗又為「小豌豆」查維亞靴南迪斯交出助攻,重拾佳態,咁啱大舊佬中鋒安祖卡路爾又好番可候命,主帥莫耶斯有咁多支大炮唔愁冇波入。踢球者比分:http://score.190bb.com/

客隊鐵腕治軍削兵源
另一邊廂,史篤城內部問題多多,主帥林拔採取鐵腕政策,荷蘭翼鋒阿費利因訓練堅Hea被雪藏,而超過2年冇波入嘅前鋒比拉希奴,近期被貶落U23,喺依家需要用人之際,林拔咁做值得商榷,連同近4仗聯賽輸晒,嚴重打擊士氣。何況前鋒祖普莫亭有傷在身上陣成疑,中場老將查理阿當續坐波監,造訪搶分心切嘅「錘仔幫」,凶多吉少,主勝不容錯過。



      【发表评论】【推荐】 by 踢球者     
分享到:

关于我们 | 联系方式 | 支付方式 | 在线咨询 | 代理合作 | 设为首页 | 收藏网站
CopyRight (c) 2003-now www.190bb.com 踢球者,踢球者网 All Rights Reserved
本站力求提供及时有效的信息但并不保证所有信息真实可靠及无错漏,请用户在使用前自行鉴别。
本站所提供的那时比分、赛事分析等信息仅供参考,且作个人兴趣爱好、自娱之用。
本站不承担用户使用本站信息参与各项活动而产生的费用和损失。
网站备案号:粤ICP备13060844号-1