首页  收藏                简体 繁体 English 手机即时比分
   精彩推荐
更多
德甲:德甲孖堡战捧入球「细....[04-13]
澳职:有前冇后 狂攻谢幕悉....[04-13]
馬體會“士”氣高[04-12]
阿仙奴乘勝襲陸軍[04-12]
施蒙尼保證續教馬體[04-12]
巴塞連續三年止八強[04-12]
馬賽鬥萊比錫 求反勝有難度[04-12]
羅馬「烏龍雙將」成奠勝英雄[04-12]
羅馬經典逆轉巴塞晉四強[04-12]
鏗鏘玫瑰獲讚譽 中國戰約旦....[04-12]
絕地反擊 羅馬炒「塞」創奇....[04-12]
遭長傳急攻炸散 巴塞將帥難....[04-12]
黯然告別歐聯? 小白:或是....[04-12]
雲加下「軍」令 阿記歐霸穩....[04-12]
阿仙奴客戰陸軍和味濃[04-12]
欧霸盃重心:收够筹作客飘忽....[04-12]
欧霸盃攻略:撑士砵亭下盘食....[04-12]
萊比錫虎頭蛇尾失“利”[04-11]
皇馬使命必“達”[04-11]
維拉利爾喪師畢爾包[04-11]
你目前所在位置>>190bb.com>>姚易动态>>勝利唔赦FC悉尼


发布时间: 2018/4/13 15:50:41 来源:互联网

唔經唔覺,今輪係本屆澳職常規賽最後一輪比賽,打頭陣就有國家打吡,由FC悉尼主場迎戰墨爾本勝利。由於FC悉尼早早鎖定咗個常規賽冠軍,所以預計呢場佢哋喺正選名單以至陣容會有所保留,反觀作客嘅墨爾本勝利喺數字上仍然有機會反壓排第3嘅墨爾本城,爭取番個常規賽季軍。鬥志行先,今日一定信墨爾本勝利。

 

(有線603及604台周五下午5時50分直播)

 

FC悉尼以61分高踞榜首,大幅度拋離第2位嘅紐卡素噴射機14分,所以今場贏輸都冇所謂,因為都已經篤定係常規賽1哥,反而依家會着眼於下星期嘅亞冠盃,以佢哋而家嘅形勢,仍然可以一爭小組第2名出線淘汰賽階段。下星期就會同上海申花對壘,權衡輕重之下,相信教頭阿諾特一定會喺今場聯賽收起部份主力,留全力同申花一拚!以球隊近期主場戰績,佢哋都曾經輸過畀布里斯班獅吼、亦和過紐卡素噴射機同埋中岸水手,證明主場出擊唔係一定贏梗。

 

爭入三甲季後賽有着數
至於客隊墨爾本勝利雖然已經確定季後賽席位,但只係落後墨爾本城2分,只要今日作客搞掂1哥嘅同時,喺另一邊廂嘅墨爾本城又作客輸畀要喺主場謝幕嘅威靈頓鳳凰,佢哋就可以反壓墨爾本城、以常規賽第3名衝過終點。最重要係季後賽時,就可以主場出戰,兼且對手只係第6位嘅球隊。呢場勝利有後防拉斯威廉斯以及巴巴路西斯停賽復出加強攻守實力,加上近6場聯賽贏咗5場嘅氣勢,今日有力搶分,揀勝利「+1」嘅讓客最穩陣。踢球者比分:http://score.190bb.com/



      【发表评论】【推荐】 by 踢球者     
分享到:

关于我们 | 联系方式 | 支付方式 | 在线咨询 | 代理合作 | 设为首页 | 收藏网站
CopyRight (c) 2003-now www.190bb.com 踢球者,踢球者网 All Rights Reserved
本站力求提供及时有效的信息但并不保证所有信息真实可靠及无错漏,请用户在使用前自行鉴别。
本站所提供的那时比分、赛事分析等信息仅供参考,且作个人兴趣爱好、自娱之用。
本站不承担用户使用本站信息参与各项活动而产生的费用和损失。
网站备案号:粤ICP备13060844号-1